Friday, January 15, 2010

Update Pagerank

I just know that last night there was a page rank update, turns out I was a sister blog that has a blog under the name "My Journey Blogging" lost page rank to be N / A, was to get Page rank 3, before falling to 2 then 1. Really amazing because when there are updates always cause concern and encouragement.
To blog has a brother who I have not lost their page rank, generally remained stable as before (still able to maintain the existing page rank). Congratulations for the next grade, or continue to maintain, to keep the spirit down well!

17 comments: "Update Pagerank"

narti said...

ada update lagi? masak sih??

nuansa pena said...

punyaku wajar dari nol, satu, dan dua setiap akhir bulan!

mGm said...

nice info...tankks for new post

genial said...

wahh,,, musti sabar sabar nii berearti.. saiia pernah juga ngalamin hal serupa :( dari 2 sampe nol... sekarang... moga bertahan...

My Poem said...

Bener" Aneh ada apa yach sebenarnya dgn om gugle?

luckybid said...

wah, kalo saya sepertinya belum ada perubahan nih, hehe.., sabar dulu..

Dhana/戴安娜 said...

salam sahabat
ehm bicarain PR memnag kadang bikin rada troube menginget soal Pr jarang banget bisa di tebak..good luck ya

asep canda said...

waduh PR ku masih nol besar nih sob heheheheheeh

abdulloh said...

mampir booos gimana kabarnya nih?

Zippy said...

Untuk blog gue, PR-nya tetep2 aja, masih diangka 3...
Kapan ya naik ke-4..??? Hehehheeh...

yanmie said...

saya kehilangan pr sebab bertukar ke self hosted..huhuhu...harap2 selepas ini dapat balik pr 3 saya...ngggee~~~

MrDzy said...

thx for information but still remain the same pagerank..dont know how to raise it~

joegrimjow said...

xpaham

denaihati said...

Tahniah. Aku baru pindah ke denaihati.com pasti PRnya masih 0.

film wali songo said...

wah selamat... blog saya masih nunggu kenaikan PR nih. mungkin karena domainnya pakai gratisan jadi susah naiknya.

Nyupang said...

nice post and good for make money...yeaahhh...congrat

babi ngepet said...

hi friends .............
This is my first visit on the blog / site for you, wow ..... your blog was incredible, I am happy to be in your blog. will you link Xchange with me, if you are willing, please let me know. I'll input your link too. I hope our friendship can be forever. I'll see you in the new article. ok

Post a Comment