Update Pagerank

I just know that last night there was a page rank update, turns out I was a sister blog that has a blog under the name "My Journey Blogging" lost page rank to be N / A, was to get Page rank 3, before falling to 2 then 1. Really amazing because when there are updates always cause concern and encouragement.
To blog has a brother who I have not lost their page rank, generally remained stable as before (still able to maintain the existing page rank). Congratulations for the next grade, or continue to maintain, to keep the spirit down well!

Comments

  1. punyaku wajar dari nol, satu, dan dua setiap akhir bulan!

    ReplyDelete
  2. wahh,,, musti sabar sabar nii berearti.. saiia pernah juga ngalamin hal serupa :( dari 2 sampe nol... sekarang... moga bertahan...

    ReplyDelete
  3. Bener" Aneh ada apa yach sebenarnya dgn om gugle?

    ReplyDelete
  4. wah, kalo saya sepertinya belum ada perubahan nih, hehe.., sabar dulu..

    ReplyDelete
  5. salam sahabat
    ehm bicarain PR memnag kadang bikin rada troube menginget soal Pr jarang banget bisa di tebak..good luck ya

    ReplyDelete
  6. waduh PR ku masih nol besar nih sob heheheheheeh

    ReplyDelete
  7. Untuk blog gue, PR-nya tetep2 aja, masih diangka 3...
    Kapan ya naik ke-4..??? Hehehheeh...

    ReplyDelete
  8. saya kehilangan pr sebab bertukar ke self hosted..huhuhu...harap2 selepas ini dapat balik pr 3 saya...ngggee~~~

    ReplyDelete
  9. thx for information but still remain the same pagerank..dont know how to raise it~

    ReplyDelete
  10. Tahniah. Aku baru pindah ke denaihati.com pasti PRnya masih 0.

    ReplyDelete
  11. wah selamat... blog saya masih nunggu kenaikan PR nih. mungkin karena domainnya pakai gratisan jadi susah naiknya.

    ReplyDelete
  12. nice post and good for make money...yeaahhh...congrat

    ReplyDelete
  13. hi friends .............
    This is my first visit on the blog / site for you, wow ..... your blog was incredible, I am happy to be in your blog. will you link Xchange with me, if you are willing, please let me know. I'll input your link too. I hope our friendship can be forever. I'll see you in the new article. ok

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Custom essay writing help from custom-writing

Win bonus and learn various reviews, tips, guide in casinoverdiener.com

Samsung UE19D4003 19-inch Widesreen HD Ready LED TV with Freeview